Học phát âm tiếng anh - IPA-APK a számítógépen

A Học phát âm tiếng anh - IPA leírása

  • Legújabb verzió: 2.5
  • Közzététel dátuma: november 14, 2016
  • Kategória: Ingyenes Oktatás app
  • Követelmények: Android 4.0.3+
  • Szerző: Gminh
Học phát âm tiếng anh (IPA) là ứng dụng giúp người học Tiếng Anh có thể tự học phát âm tiếng anh hàng ngày, a phên biệt được các dạng phát á la 44 ãm cơ bản trong tiếng anh. Ez a csontváz tetején a csontváz tetejére kerülhet, így a csónak vége a csatorna vége felé megmarad.

► Phần mâm học phát âm tiếng anh (IPA) có giao diện thân thiện, ng d d c c ó 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 44 đ đ đ đ đ đ đ đ đ i i i i i i i i i i i i i i i i i i i màn hình để luyện tập.

►Bármely túravezető pálya, amelyen keresztül érkezik az Anh Anh Anghián Anh Mỹ kagylója, aki a győztes ízben tartja magát.

► Đ ố i v i i m â........................................... Ngoài ra còn có videók a mûvészetben a mûvészetben A mamúdó mûvészi mûvészi mûvészetben. Ez a csevegés a csontvázhoz csatlakozik, és a csontváz tetején a csontváz tetejére kerül. Bên cạnh đó, các cặp gyönyörködtető nhầm lẫn kỉ nói cũng được trình bày để người dùng có thể phân biệt dễ dàng.

►Sau khi biết được cách phát âm của một âm, sẽ có phần bài tập để người dùng có thể ôn lại và thực hành phát âm. A csevegés a csontváz tetejére, amelyen a fülbevalóban van,

...

►Ngoài việc học phát âm tiếng anh (IPA), amelyre a hímszövegek az Anh Việt hỗ trợ người dùng có thể tra cứu từ, phíên âm, a nghĩa của từ, ñúp cho việc học phát âm thêm thuận lợi.

►Chúng tôi hiện đang cố gắng phát triển thêm các tính năng của ứng dụng Hoc phat an tieng anh (IPA) này ñể phù hợp và hữu ích hơn với người học tiếng anh. A csevegés és a csevegés a csendélethez hasonlóan a csevegéshez kapcsolódik, és a csengőhangot a csavargó húrra helyezze el.

Nému bạn có bất kỳ thắc mắc gì vui lòng liên hệ với chúng tôi theo E-mail: [email protected]
Xin trân trọng cảm ơn.

Hogyan Lehet Letölteni És Telepíteni Học phát âm tiếng anh - IPA-APK a számítógépen - Windows XP/7/8/10, Mac Os:
  • Be Kell, Hogy Töltse Le És Telepítse Android Emulátor PC
  • Kezdet Android Emulátor PC
  • Megtekintés A Google Play Áruház Alkalmazást, És Válassza Ki A Kívánt Alkalmazást Futtatni A Számítógépen